POLSKÝ BIGOS.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 250g libového vepřového bez kostí, 150g tučného bůčku, 150g uzené klobásy, 400g syrového a 400g kysaného zelí, 2 lžíce rajského protlaku, lžíce mouky, hrst sušených hub, 2 nakyslá jablka, 50g slaniny, 50g másla, cibule, sůl.

POSTUP PŘIPRAVY: Maso nakrájíme na kousky a rychle opečeme na rozpálené slanině. Čerstvé zelí jemně nakrouháme, zalijeme trochou vařící osolené vody. Přidáme je k masu a dusíme vše pod pokličkou. Když je maso a zelí skoro měkké, přidáme i zelí kysané. Maso vyjmeme, pokrájíme na kousky. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme ji moukou, usmažíme do zlatova a zamícháme do zelí. Přidáme předem namočené houby, nadrobno pokrájené, rajčatový protlak, podle chuti přisolíme, a je-li zelí příliš kyselé, přisladíme. Do kastrolu dáme vrstvu zelí na ní vrstvu masa a klobásy pokrájené na kolečka a zase vrstvu zelí. Vrstvení opakujeme. Navrch přijde zelí. Jídlo získá na lahodnosti, vložíme-li mezi vrstvy plátky jablk. Pak ještě vše zapečeme.



POLSKÝ BIGOS. POLSKÝ BIGOS.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1444 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz